top of page
Hilde website En Ruta en Be Charp-02 03

Over mezelf

OVER MEZELF: Services

Ik ben Hilde, maak deel uit van de generatie X  😊 en samen met mijn man zijn wij ouders van 3 geweldige, volwassen kinderen.

Als coach sta ik klaar om naar jou te luisteren om je te begrijpen, te begeleiden en te activeren.  Want, anderen helpen om zich te ontwikkelen fascineert mij. Het is aan mij om jou te sturen en te laten bewegen in de richting van jouw toekomst, die jij zelf bepaalt.

Mijn 35 jaar werkervaring in HR en Sales in de interim-sector, in combinatie met studies Gezinswetenschappen en Psychosociale Gerontologie (Leer van Ouderen en hun omgeving), Burn-out Coaching bij Dr. Luc Swinnen en aan de HRD Academy en Loopbaanbegeleider bij Be Charp, kunnen van grote betekenis zijn voor jou.

Via een eigen burn-out, ontdekte ik welke nefaste invloeden stress, (tijds-) druk, perfectionisme, verkeerde work-life balance, enz. ... kunnen hebben op hoofd en lichaam. Door hierbij stil te staan o.a. via stress- en loopbaanbegeleiding, ervaarde ik zelf hoe mooi competenties, kennis, doelen en ervaring als een puzzel ineen kunnen vallen. Van daaruit zette ik dat laatste stapje naar stress- en burn-out coach en loopbaanbegeleider.

Ik werk nu deeltijds bij mijn werkgever in een ondersteunende sales-functie om er mijn opgebouwde expertise verder te benutten. Dankzij deze blijvende voeling met de realiteit op de werkvloer, en het leven in de drukke samenleving van vandaag, creëer ik een enorme meerwaarde in mijn begeleiding.

​Mijn batterijen laad ik o.a. op in de natuur. Vandaar dat ik de coaching en loopbaanbegeleiding ook aanbied in wandelvorm : via de kracht van beweging, van de natuur en van het buiten zijn. Al deze elementen samen helpen om tot oplossingen te komen en jou tot actie aan te zetten.

Als gecertificeerd loopbaanbegeleider werk ik samen met Upendi, een erkend gemandateerd centrum voor loopbaanbegeleiding,  https://www.upendi.be/.  

Daarnaast ben ik lid van de Vereniging van Erkende Stress- en Burn-out coaches,  https://www.vesb.eu.

De workshops "Van Stress naar Kwali-Tijd" worden georganiseerd in samenwerking met Kristien Forrier van http://www.essentia.us  


Opleidingen 

·         Graduaat Communicatiemanagement  (Artevelde hogeschool)

·         Bachelor Gezinswetenschappen en BaNaBa Psychosociale Gerontologie of Ouderenleer (Odisee)

·         Coaching & Stress en Burn-out coaching, NLP-coaching, Testen en vragenlijsten (Differentia / Luc Swinnen)

·         Omgaan met stress bij jezelf en in je omgeving (CEVORA)

·         Loopbaanbegeleiding via coachen in zelfleiderschap (Be Charp)

·         Sociale Wetgeving & Arbeidsrelaties (Syntra)

·         VESB-gecertificeerd coach

·         Certificaat Stress- en burn-out Coach bij HRD Academy & Annita Rogier

OVER MEZELF: Services
bottom of page