top of page
IMG_3994_edited_edited.jpg
GETUIGENISSEN: Image
6b391425-657b-4915-9629-302ef265f9eb.jpg

Ik heb van Hilde geleerd oplossingen te zoeken. Ieder probleem heeft er één. Soms moet je het even laten rusten en vanuit een ander daglicht bekijken. Ze zoekt met mij naar welke manier het beste bij mij past om te evolueren. Ik kan met meer zekerheid iedere dag aan mijn taken beginnen. Dank je wel Hilde.

A. 

Hilde is zo natuurlijk in haar coaching dat je vergeet dat er een coach tegenover je zit. Ze stuurt subtiel met als resultaat dat je voldaan naar buiten stapt met de inzichten waartoe je zelf gekomen bent.

C.

Via een gesprek helpt Hilde om jouw manier van leven en gewoontes door een andere bril te bekijken en dit op een ongedwongen en spontane manier. Hierdoor krijg je opnieuw een helder zicht op jouw belangrijkste doelen en prioriteiten.        Om deze te bereiken, reikt ze concrete actiepunten en oplossingen aan, die makkelijk toepasbaar zijn in jouw dagelijkse planning. Dit zorgt ervoor dat je opnieuw enthousiast en gedreven bent om het leven in eigen handen te nemen en toe te werken naar een bepaalde doelstelling.”
Nog eens bedankt voor de goede begeleiding!

A.

Ik dank je voor de hulp die je me geboden hebt niet alleen in de werksfeer om te zoeken naar de "perfecte" job, maar ook en eigenlijk meer naar het "vinden" van mezelf.

Ik wist niet goed wat ik moest verwachten van de begeleiding maar ik kan U en de coaching alleen maar aanraden.

Tot binnenkort en bedankt

Cedric

GETUIGENISSEN: Testimonials
bottom of page